Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Aptitudini esentiale de vanzare in perioada de cri

« înapoi
Aptitudini esentiale de vanzare in perioada de cirza. Cele 20% aptitudini ce produc 80% din rezultate 05 - 07 martie, Bucuresti, Termen de inscriere 26 februarie

Introducere
Acest curs face parte din Diploma Profesionala în Vanzari, etapa initiala din cadrul Programului de formare in vanzari adaptata pe baza unei licente din Marea Britanie elaborate de Frank Atkinson, oferit în Romania sub brandul 1st Sales Coach.

Acest prim curs din cadrul programului de Diploma Profesionala Ă®n Vanzari, urmareste sa va ajute sa va dezvoltati competenţa in vanzari, invatand cum sa faceti uz de instrumente si tehnici specifice de marketing si vanzari.

Cursul va ajuta sa intelegeti mai bine natura profunda a relatiilor cu clienti, sa constientizati ce anume –i determina pe oameni sa cumpere in orice proces de vanzare. Cursul este focalizat catre intelegerea faptului ca procesul de vanzare s-a schimbat radical in ultimii 15 ani si ca simpla intelegere a unor „tehnici” de vanzari nu mai este de ajuns. Filosofia cursului pleaca de la idea ca doar pe baza unei relatii autentice cu clinetul se poate construi profitabilitate pe termen mediu si lung

Cui se adreseaza acest curs?
Cursul se adresează unui spectru larg de persoane, dar este indeosebi util celor care au fost numite de curand in posturi ce presupun munca de vanzare. Este deopotriva util si managerilor aflati la orice nivel ierarhic, dar care nu au beneficiat pana acum de o instruire formala in domeniu si doresc sa-si formeze competente de vanzare.

Cursul este accesibil tuturor persoanelor cu diferite niveluri de pregatire. Ne asteptam să aveti un anumit nivel de cunostinte practice dobandite in activitatea dumneavoastra curenta, si ar fi de dorit ca sa aveti in prezent un loc de munca Ă®ntr-o activitate de vanzari.

Este un curs de baza de vanzari oferit in sistem Open si nu poate intra in detalii specifice unui proces de vanzare sau altul decat in limite absolut rezonabile. In sala este foarte posibil sa se afle persoane din organizatii diferite, industrii diferite care lucreaza cu clienti cu particularitati diferite. In consecinta discutiile specifice se vor realiza intr-un cadru clar delimitat de timp.

Mai multe informatii se pot obtine si la numerele de telefon
0730610660 - Catalin Lazar si 0744487495 -Camelia Balan si pe pagina noastra de internet tradeconsult.ro

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2024 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.