Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Servicii de curatenie - Amenajari interioare

« înapoi
Il Giglio Rosso Srl este o firma ce va pune la dispozitie, la preturi fara concurenta, o gama larga si flexibila de servicii:

***Prestari servicii de curatenie pentru: spatii de birouri, galerii, centre de afaceri, ambasade, hoteluri, showroom-uri, sedii bancare, si alte spatii (comerciale si industriale). acestea pot consta în curatenie dupa constructor, spalari (pardoseli, mochete, covoare), curatenie recurenta (de întretinere, generala) sau ocazionala.

***Agentie imobiliara: intermediaza inchirieri si vanzari-cumparari de apartamente, case, vile, terenuri si spatii .Firma noastra dispune de o baza de date cuprinzatoare actualizata zilnic. Consilierii nostri va stau la dispozitie 24 / 24 si va vor ajuta sa gasiti solutia ideala in functie de nevoile dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti.

***Amenajari interioare: Societatea noastra isi asuma responsabilitatea respectarii termenelor si garanteaza calitatea executiei lucrarilor prin incheierea unui contract agreat de ambele parti. De asemenea, ne obligam sa oferim consultanta si sprijin la procurarea tuturor materialelor si al utilitatilor necesare bunei desfasurari a lucrarilor. La toate acestea, la solicitarea dumneavoastra putem asigura si transportul materialelor. Societatea noastre este una dintre cele mai ieftine, preturile noastre fiind negociabile in functie de complexitatea lucrarilor.

***Aprovizionare Materiale de Constructii: “Materiale de constructii” este un domeniu indispensabil tuturor categoriilor sociale.Desi de multe ori nu avem nevoi zilnice in ceea ce priveste materialele de constructii este bine de stiut ca pe planeta se consuma anual 3 tone de beton pe cap de locuitor , jumatate de tona de profile metalice, un kilometru de cablaje si multe alte materiale de constructii. Tot ce ne inconjoara este format din materiale de constructii , tot ce se ridica inseamna materiale de constructii, pasim pe materiale de constructii si dormim intre materiale de constructii .

Daca credeti ca Dvs sau altcineva este interesat de serviciile noastre va rugam contactati-ne!
Prestari servicii de curatenie/Agentie imobiliara TEL 0762971896
Amenajari interioare / material de constructii TEL 0733944858

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2024 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.