Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Targul ExpoAgroAliment

« înapoi
*Mai prinde un loc la Targul ExpoAgroAliment, *
*5-8 martie 2009, IASI*

Cu deosebit respect, Camera de Comert si Industrie Iasi, in
parteneriat cu Bioma Agro Ecology Co SRL, va invita sa participaĹŁi in perioada *5-8 Martie 2009* la *ExpoAgroAliment 2009*, *Targ specializat in agricultura, industrie alimentara, ecologie, protectia mediului, *conceput ca o intalnire a principalilor producatori, procesatori si furnizori de servicii din domeniile aferente, cu distribuitorii si consumatorii din zona business, autoritati si publicul interesat.

Targul se va desfasura la Sala Polivalenta din Iasi si va beneficia de o campanie de promovare intensa, iar intrarea vizitatorilor va fi libera.

In cadrul targului, ce se adreseaza deopotriva si produselor alimentare ecologice, inputurilor autorizate pentru agricultura ecologica, va fi prezent si un reprezentant al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, acreditat in acest domeniu.

Avem convingerea ca participarea firmei domniei voastre la aceasta manifestare expozitionala constituie o oportunitate excelenta pentru a veni in contact cu partenerii de afaceri si potentialii beneficiari ai produselor si serviciilor furnizate, drept pentru care va lansam aceasta invitatie impreuna cu *formularul Adeziune-Contract de participare, ce contine toate detaliile precum si costurile implicate, putand fi gasit in attachement. *

Telefon: 0332 441776; 0232 268228
Fax 0232 211273
e-mail: bioma.ecology(at)gmail.com
site: bioma.ro

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2023 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.