Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Dividendele pe timp de criza

« înapoi
Dividendele

Sursa alternativa de castig sau recompensa detinerii de actiuni

Dintotdeauna politica de dividend a unei societati listate a fost unul din factorii pe care se uita un investitor, unul din criteriile care poate chiar sa faca departajarea intre companiile aflate pe lista de achizitii si cele ignorate. Spre deosebire de alti parametri care caracterizeaza atractivitatea unei companii, indicatori mai abstracti cum ar fi P/E sau P/B (care intr-o perioada de criza isi pierd mult din rolul pe care il au de obicei) dividendul este palpabil, masurabil si perfect lichid. Practic, sunt bani cash pe care ii incaseaza posesorul de actiuni.


Tel.: 021-321.40.90, 021-322.46.14, 021-321.59.81

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2023 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.