Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Cursuri de formare profesionala adulti

« înapoi
*FUNDATIA PENTRU INVATAMANT* autorizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii - ordin de ministru 5202/2003 si de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei - ordin de ministru 353/2003, organizeaza cursuri de formare profesionala adulti. Institutia noastra ofera o gama
larga de cursuri de calificare, specializare si perfectionare, programele de studiu fiind aprobate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, singura autoritate din Romania cu drept de eliberare a diplomelor cu recunoastere nationala si internationala pe fomare profesionala adulti.

Avand in vedere noile cerinte ce se impun pe piata muncii cu privire la obligativitatea dobandirii si atestarii competentelor profesionale, Fundatia Pentru Invatamant ofera institutiilor posibilitatea de a-si forma personalul .

La aceste cursuri pot participa in special angajati din cadrul institutiilor ce indeplinesc astfel de atributii sau persoane ce se pregatesc sa abordeze acest domeniu.

Pregatirea consta in perfectionarea teoretica si practica a cunostintelor specifice domeniului si este realizata de personal specializat, cu experienta in domeniu, utilizand metode si mijloace de formare moderne.

La finalizarea cursurilor atat in cadrul centrului de formare cit si la beneficiar.In urma examinarii, se elibereaza Certificatul de absolvire, reglementat ca act de studii recunoscut de MEC si MMSSF, si Suplimentul descriptiv ce cuprinde competentele profesionale pentru exercitarea ocupatiei.

Pentru informatii suplimentare si oferta completa va rugam sa ne contactati la tel/fax: 312.02.85, 312.26.70, e-mail: calificam.autorizare@gmail.com

Pentru specializarile ce nu sunt cuprinse in oferta si sunteti strict interesati exista multiple posibilitati de rezolvare.

Tel/fax 021.312.02.85 -021.312.26.70

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2023 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.