Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Strategii de negociere pe timp de criza

« înapoi
Perioadele critice, asa cum este si cea prin care trecem, sunt oportunitati ce pot fi exploatate de angajatii care au o pregatire temeinica in domeniul negocierilor.

In acest context, am initiat un program de pregatire de tip "Open" cu tema, "negocierea strategica pe timp de criza", curs adresat specialistilor in negociere si nu numai.

Cursul este adresat angajatilor care au nevoie, mai mult decat oricand, de instrumente si metode profesionale de negociere si, de asemenea, de o abordare profesionala si sigura in relatia cu partenerii de afaceri sau clientii.

Daca sunteti interesat, sau vreunul dintre angajatii companiei pentru care lucrati, va invit sa ma contactati si sa aflati mai multe despre modul de desfasurare a programului.

Programul se va desfasura la Rin Grand Hotel - Bucuresti, in perioada 28-29-30 septembrie, iar grupa de cursanti nu va fi mai mare de 12 persoane.

Urmare a relatiei de colaborare cu CBC Romania, veti primi preturile si discount-urile cele mai bune.

Raluca Hurduc
Project Manager
Phone +40 21 326 36 41
+40 21 326 36 42
Fax +40 31 805 79 83
Mobile +40 07 28 875 731

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2024 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.