Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Sistem antifurt revolutionar

« înapoi
Marcajul PERMANENTMARK este un sistem antifurt revolutionar pentru autoturisme care descurajează furtul acestora prin inscriptionarea indicativului RO urmat de ultimele 13 caractere ale numărului de identificare al masinii, atât în locuri vizibile cât si în locuri ascunse, invizibile ( geamuri, parbriz, luneta, elementele de caroserie). Atentie se poate aplica si pe oglinzi. Autoturismul odată marcat nu mai prezintă interes pentru hot deoarece nu poate fi comercializat.

Particularitatea acestui sistem constă în faptul că este activ permanent, are valabilitate nelimitată în timp si nu poate fi înlăturat sau dezactivat de către hot.

Furtul de auto din romania arata tendinte crescatoare, in 2008 sa furat cu 30% mai multe decat in anii precedenti, datorita crizei financiare furtul de auto este in crestere in Romania.

Firma noastra este importatorul direct al sistemului antifurt PermanentMark Security Systems din Olanda. Sistemul de marcari este recomandat de societatile de asigurari din Franta, Marea-Britania. Sau sunt tari unde sa impus marcare obligatorie a autoturismelor noi inmatriculate (de exemplu Australia, unde datorata marcarii au redus furtul de auto cu 98% )

Avantajale sistemului:
- nu este electronic nu se poate anihila, indeparta, un serviciu in plus pentru clienti;
- masinile (autoturisme, utilaje, echipamente) odata marcate nu se mai poate comercializa pe piata neagra, astfel impiedica abuzurile de asigurari, de liesing;
- timpul de executie relativ scurt;
- pretul accesibil (250 lei).

In romania conform datelor Politiei Romana raportul intre masini autohtone si straine in ultimi ani sa schimbat, hotii de masini prefera mai mult marcile straine, asta datorita nevoi de piese de schimb ieftine (dezmembrate, piese second hand), si ca masinile straine furate asigura un castig mai mare la vanzare.

Cateva elemente marcate, pe sticla, pe stop (pe plastic, optional), element de caroserie fara si cu lumina UV.

Reduceri pe perioada de vara
- mari reduceri "Vino cu 2 prieteni, marcati 3 masini si primiti 20% reducere. Sau marcati 4 masini la preti de 3."
- posibilitate de plata in rate pentru parcuri auto mai mult de 10 autoturisme (pentru rent a car), la comanda se plateste 20%, la livrare 30%, si 25-25% peste 30 respectiv 60 de zile**.

PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS
Poti Csaba - director comercial
Tel.: 0040 728 252693
Fax.: 0040 372 748755


* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2024 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.