Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Brightway organizeaza sesiuni de training

« înapoi
Portofoliul nostru contine licentele brightboss (Leadership si Motivare), brightlink (Negociere si Comunicare) si brightbiz (Simulare de Business - Finante pentru Non-Finantisti intr-o forma extrem de spectaculoasa, utila, facila chiar si celor care urasc cifrele la semnarea balantelor).

Realizam aceste manifestari de 2 ori pe an pe aceeasi tema in regim OPEN. Acum desfasuram sesiunea brightbiz si o descriem in atasament.

Este o simulare a proceselor economice ce se intampla si se vor intampla in Romania.

Este un training extrem de util, atat pentru organizatiile din zona corporate dar si din zona intreprinderilor mici si mijlocii.

Fiecare participant va pleca acasa cu multe solutii ce se pot implementa în organizatia de unde provine.
Practic toti participantii care au parcurs acest training au fost extrem de impresionati de modul facil de identificare a solutiilor si de timpul record in care s-au acomodat cu instrumentele analistului economic.

Lucian ARGHIRE
0744-796.470

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2024 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.