Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Oferta Cazare Pensiunea Oficial - Prejmer

« înapoi
Pensiunea Oficial situata la intrare in comuna Prejmer, jud. Brasov, la 12 km de Brasov spre Intorsura Buzaului pe DN.10 fiind clasificata de 3 stele in august 2008.

Pensiunea noastra va ofera cazare la pretul de 120 lei pe noapte pentru camera matrimoniala sau cu 2 paturi si mic dejun la pretul de 10 lei.

Avem 10 camere cu bai propri, camere cu 2,3 paturi sau pat matrimonial, 10 locuri de parcare in curte cu supraveghere video, restaurant cu program de la 07:30-21:30, telefon, fax, internet wirless gratuit,serviciul receptie disponibil non-stop. Pentru societatile comerciale care incheie contract de cazare +masa cu societatea noastra se ofera discount.

Conditiile oferite de pensiunea noastra sunt de 3 stele, v-a asteptam sa ne vizitati, pentru mai multe informatii accesati site-ul pensiuneaoficial.com

Nr. telefon-fax: 0268.362 623
Mobil: 0744 833 998

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2024 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.