Promovare si publicitate online, SEO, optimizare website, magazine online, securizare website, web design, programare PHP & MySQL, consultanta.

promoţii
colaborări
gratuitate
venite pe email
vânzări / închirieri
f. a. q.

contact instant
0745.68.35.57
trimiteţi-mi un email
WhatsApp Sorin.Cioricaru

locaţii în România
Bucureşti, Buzău
Rm. Sărat, Focşani
   Venite pe email

   Cum primesc foarte multe mesaje cu caracter comercial - publice, pe nenumăratele conturi de email pe care le administrez, m-am gândit să le prezint pe cele care ar putea interesa alte persoane; ofertele comerciale sunt exact aşa cum au venit pe email însă fără link activ din acest site; nu vor fi făcute publice ofertele de: ţigări, băuturi alcoolice tari, destinate adulţilor, arme şi muniţii, medicamente, servicii / produse pirat, jocuri de noroc precum şi alte oferte care au un conţinut ilegal.

Promovare firme, afaceri si website-uri online. Super Oferta.
   

Seminar atragerea de fonduri nerambursabile

« înapoi
Transformati-va problemele in oportunitati. Puteti face aceasta doar daca sunteti informat corect si la timp.

Atragerea de fonduri nerambursabile reprezinta o mare oportunitate de afaceri, dar este si o problema din cauza exigentei evaluatorilor de proiecte. Deoarece criteriile de evaluare sunt dure si dificil de indeplinit. Printre aspectele ce va pot impiedica sa obtineti fonduri nerambursabile sunt: eligibilitatea, termenele-limita ce trebuie respectate, completarea corecta a documentelor solicitate de catre finantatori. Iar exemplele pot continua.

Dar dumneavoastra puteti transforma toate aceste probleme in oportunitati. Veti avea succes daca aveti informatia corecta si timpul necesar pentru a satisface si cele mai exigente cerinte ale evaluatorului. Doar asa va veti atinge obiectivul: atragerea de fonduri nerambursabile!

Pentru ca dumneavoastra sa va atingeti obiectivul, Forum Media Publishing va invita la:
Seminarul pentru alcatuirea dosarelor de aplicatie in
vederea solicitarii fondurilor structurale
Bucuresti, 15 iulie 2010
U Business Center Bucuresti (UBC), Piata Victoriei
Seminarul este interactiv. Gasiti raspunsuri avizate la intrebarile ce apar in momentul intocmirii dosarului de aplicatie.

Participati la acest seminar si veti: Identifica cele mai profitabile linii de finantare si sursele de finantare;Â Intocmi planul proiectului, plecand de la situatia dumneavoastra concreta; Beneficia de exemple practice pentru a evita greselile uzuale;Sti sa va auto-evaluati proiectul de finantare inainte ca acesta sa ajunga la evaluatori; Pregati singuri proiectul de finantare fara sa mai cheltuiti sume exorbitante pentru companii de consultanta.

simona.david (@) forum-media.ro

* Adaugă mesajul la favorite
* Trimite mesajul pe Yahoo Messenger
* Trimite mesajul pe email

Bookmark
AskBackflipBallHypeBeboBlinklistBlogmarksYahoo BuzzDeliciousDiggDiigoFacebookFarkFavesFeedMeLinksFriendFeedFurlGoogle BookmarksKaboodleLink-a-GogoLinkedIn
LiveMister WongMixxMultiplymyAOLMySpaceNetvouzNewsvinePropellerRedditSegnaloSimpySlashdotSpurlStumbleUponTailrankTechnoratiTwitterYahoo BookmarksYardbarker
« înapoi

© 1999 - 2024 Webmastersor. Toate drepturile rezervate.